Pasta z konserwą rybną

Prosta, szybka, smaczna propozycja dla konserwy rybnej :) Wspaniale smakuje ze świeżym pieczywem lub na krakersach solonych. Polecam gorąco :)

Składniki:

  • 2 puszki dowolnej ryby w pomidorach (makrela, śledź, szprotki)
  • 1 papryka
  • 1 cebula
  • 2 ogórki kiszone/konserwowe
  • sól, pieprz

Paprykę, cebulę i ogórki drobno siekamy. Dodajemy konserwy rybne, doprawiamy solą i pieprzem, dokładnie mieszamy.

Smacznego :)

,,

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>