Pasta jajeczna

Przepyszna propozycja na śniadanie lub kolację :) Letnia pasta jajeczna z serem żółtym i warzywami jest świetnym dodatkiem do kanapek, tostów, grzanek…

Składniki:

  • 5 ugotowanych jaj
  • 150g sera żółtego
  • 1 papryka
  • pęczek szczypiorku
  • kilka gałązek natki pietruszki
  • 2 łyżki majonezu
  • szczypta oregano
  • sól, pieprz

1. Jaja, ser żółty oraz paprykę zetrzyj na tarce, szczypior i natkę pietruszki drobno posiekaj. Tak przygotowane składniki połącz ze sobą, dodaj majonez i dopraw do smaku oregano, solą i pieprzem.

2. Podawaj z dowolnym pieczywem.

Smacznego :)

,,,

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>